Klanten

    

Wat anderen zeggen over…

“Marie-José heeft voor ons een nieuw adressenbestand t.b.v. mailings gerealiseerd. Ze heeft ons geadviseerd over het programma en de indeling. Vervolgens heeft ze het bestand in een zeer korte periode gevuld en zorgvuldig opgeleverd. Het adressenbestand is zeer handig in gebruik en na de eerste mailing ontvingen we minder dan 2% retour!”

“Altijd als er wat in de database uit te zoeken of te testen was vroeg ik het aan Marie-José. En altijd kwam ze dan met een logische oplossing en voerde ze die het liefst ook nog meteen zelf uit. Ik ken Marie-José als een snel werkende maar zeer secure dame.”

“Marie-José is behulpzaam en heeft oog voor detail en kwaliteit. Ze gaat voor het beste resultaat en zet zich daar 100% voor in. Ze doet haar werk met veel plezier en staat altijd open voor suggesties en nieuwe ideeen. Kortom: het is gewoon fijn om met Marie-José samen te werken!”

“We have hired Marie-José for the first time in order to make a transcription. She has done a fine job: quick – punctual and at a reasonable cost.”
TEKST COMPANY

Marie-José Smedeman
Joh. van Vlaanderenstraat 33
5706 MB HELMOND

06-24715891
mail@tekstcompany.nl